Reacties

Deze pagina is voor kinderen en ouders die iets willen vertellen over mijn trainingen.

20 gedachten over “Reacties”

 1. Gwenn vond rekenen erg lastig, zag tegen de rekenles op en had hierin geen zelfvertrouwen. Door de rekenlessen van Sabine heeft zij nu echt plezier en motivatie ontwikkeld in het rekenen. Ook haar zelfvertrouwen, heel belangrijk, hierin kreeg een enorme boost. Gwenn ging met plezier naar jou rekenlessen toe. Het rekenen gaat veel beter. Sabine, dank voor je hulp!

 2. Beste Sabine,

  Jasmijn heeft voor de middelbare school een formulier ingevuld. Hier heeft zij op vermeld dat rekenen haar lievelingsvak is. Dit hadden wij een paar jaar geleden nooit kunnen bedenken. Jij bent degene die Jasmijn ontzettend goed heeft geholpen. Met allerlei spelletjes heb je haar enthousiast gemaakt en kan zij nu goed automatiseren. Continue gaf jij aan in Jasmijn te geloven. Je wist precies hoe je haar enthousiast kon maken…..
  Jarenlang zat zij op het E-lijntje en nu verlaat zij de basisschool met een B-score.
  Los van het rekenen ben je ontzettend vriendelijk, attent en meelevend met de hele voortgang op school.
  Heel hartelijk dank hiervoor! Mocht het op de middelbare lastig worden, nemen wij graag weer contact met je op.

 3. Een jaar geleden kreeg onze zoon in VWO 2 problemen met wiskunde en via een vriendin kwamen we bij Sabine terecht. Sabine heeft eerst een test gedaan en contact opgenomen met zijn toenmalige wiskundedocente van school. Door de combinatie van de informatie van de test, de bijlessen en het overleg met de docente van school, heeft Sabine onze zoon een andere aanpak van huiswerk maken en toetsen leren aangeleerd, waardoor hij alle methodes beter kan toepassen.

  Sabine heeft onze zoon veel vertrouwen gegeven in het maken van de opgaven en na een jaar bijles heeft hij nu genoeg handvatten om het zonder Sabines hulp te gaan doen.

  Sabine, enorm bedankt voor jouw hulp! We hopen dat onze zoon het nu inderdaad zonder jouw hulp kan en zo niet, dan komt hij heel graag weer bij jou op bijles!

 4. Bedankt voor je fijne begeleiding, je expertise, je betrokkenheid en je persoonlijke aandacht.

  Senna heeft veel gehad aan je rekenondersteuning en begeleiding. Fijn dat je haar met veel materialen, uitleg en geduld zoveel geleerd hebt.
  Ze kan nu met een stevige rekenbasis verder in haar onderwijs.

  Hartstikke leuk dat je bij haar musicals bent komen kijken. Als er weer een uitvoering is al ze je zeker weer uitnodigen.

 5. Beste sabine,

  We hebben met veel plezier vorig jaar gerekend bij je. Khawla heeft in een half jaar tijd vooruitgang geboekt betreft haar rekenen. Jou geduld maar ook wel duidelijke manier van werken zijn voor Khawla belangrijk in haar leerproces. Bedankt en wieweet tot een volgend moment.
  Hartelijk dank voor je inzet.

  Lieve gr.
  F. Karimi

 6. Hoi Sabine,

  Wij hebben vorige week een gesprek gehad over Sophie’s voortgang met rekenen en gelijk haar advies gekregen voor de middelbare school.

  We waren zeer verrast dat ze in 4 maanden tijd 10 maanden heeft ingehaald!! Zo blij voor Sophie dat ze niet met een achterstand straks begint op de middelbare school.

  Heel erg bedankt, Sabine!

 7. Beste Sabine,

  Wederom erg leuk om de lessen die jullie samen deden terug te lezen.
  Mika is echt met stappen vooruit gegaan en in ieder geval een heel stuk zekerder geworden. Als ze zo gemotiveerd blijft als nu dan moet het zeker gaan lukken op het VO. Jij in ieder geval erg bedankt en mocht Mika je hulp weer nodig hebben dan zoeken we je weer op.

 8. Sabine heeft onze dochter het afgelopen jaar bijles gegeven. Inmiddels kan zij beter rekenen, heeft ze haar zelfvertrouwen terug en begint rekenen af en toe zelfs een beetje leuk te vinden. Sabine is zeer kundig, denkt en handelt creatief en past haar lesmethodes aan, aan wat onze dochter nodig heeft. Daarnaast gaat onze dochter met plezier naar bijles en dat is toch ook een verdienste van Sabine. Met andere woorden, Sabine is een top juf!

 9. Ik heet Babs en ik ben twaalf jaar.
  Ik heb 1 jaar bijles gehad van Sabine.
  Ze legt het super goed uit, op een manier dat ik het beter snap.
  Ze heeft ook leuke trucs om beter tot de som te komen.

 10. Sabine heeft Daan zelfvertrouwen gegeven in het zelfstandig leren rekenen. Sabine weet hoe ze een vertrouwensband kan opbouwen en in combinatie met haar geduld en inlevingsvermogen gaan kinderen weer in zichzelf geloven. Prachtig om je kind te zien groeien en weer gemotiveerd te zien.

 11. Voor onze dochter hebben wij Sabine’s hulp ingeroepen, omdat zij moeite heeft met rekenen en in Havo 4 de rekentoets moest maken, waar ze erg tegenop zag. Met veel geduld en bemoediging heeft Sabine haar er doorheen geloodst en ze is geslaagd! We zijn allemaal erg blij en dankbaar voor de hulp.

 12. Onze dochter van 12 heeft in groep 7 en groep 8 reken ondersteuning van Sabine gehad en heeft daardoor een enorme sprong vooruit gemaakt. Voor onze dochter is het heel fijn dat ze nu weer meer zelfvertrouwen in zichzelf heeft wat het rekenen betrefd. En ze vind het ook erg fijn dat Sabine alles zo uitlegd dat ze de opgaves goed snapt. Niet alleen het rekenen zelf maar ook het zelfvertrouwen weer heeft om moeilijke opgaven zelfstandig op te kunnen en durven pakken is sterk verbeterd. Wat wij en vooral onze dochter ook erg fijn vinden is dat Sabine de ondersteuning doorzet in het middelbaar onderwijs. Daardoor kijkt onze dochter met veel vertrouwen uit naar het brugklasjaar.

 13. Dankzij Sabine heb ik de rekentoets van het vwo op een goede manier kunnen maken: zonder stress en met zekerheid en alles stapje voor stapje doen en opschrijven.
  Bedankt voor alle rekenlessen, het heeft zeker bij de toets geholpen en het is fijn om nu met meer zelfvertrouwen tegenover rekenen in het algemeen te staan.

 14. Wij zijn ontzettend blij met de rekenlessen van Sabine aan onze dochter van twaalf, die nu in groep acht zit. Onze dochter heeft een lichte vorm van dyscalculie en had na een jarenlang verblijf in het buitenland een fikse achterstand opgelopen met het rekenen. Verschillende stapjes maken bij sommen en het maken van verschillende soorten sommen door elkaar heen waren voor haar een enorm probleem. Zij gaat sinds mei wekelijks naar Sabine en heeft haar rekenniveau al van vmbo naar havo ‘opgekrikt’. Sabine is supergeduldig en vriendelijk en past haar methode volledig aan de individuele behoefte van het kind aan. Ze is bovendien enorm betrokken en bezoekt in haar eigen tijd de leraar van het kind en kijkt toetsen in. Hoewel het al veel beter gaat met onze dochter zullen we de bijlessen nog een tijd lang aanhouden. Ze geven onze dochter meer zelfvertrouwen en Sabine is zowel op het gebied van de basisschool deskundig, als op dat van middelbare scholen.

 15. We zien dat onze dochter er echt voor is gaan zitten en naast het eindexamen gymnasium hier tijd voor maakt. Ze vindt het heerlijk om eindelijk te mogen vragen en blijven vragen tot ze het snapt, zonder de druk van een groep waarin iedereen het allang begrepen heeft.
  Jouw ervaring met zoveel ‘rekenproblemen’ en jouw andere methodes geven haar een goede ingang. De Duitse varianten zijn nieuw voor haar, dus ook nog vrij van het gevoel van falen. Ze kan echt een nieuwe start maken met de sommen. Ze is er blij mee en komt graag. Dank dus dat we gebruik mogen maken van al je didactische kennis!

 16. En ik Iris ben super blij dat ik deze lieve en geduldige SUPER reken juf heb leren kennen en hulp heb kunnen krijgen op deze fijne manier.

  Ik hoop dat Sabine nog veel andere kinderen super goed kan helpen en blij kan maken, want dat kan ze!! Xx Iris en super bedankt voor alles.

 17. Onze Iris is nu twaalf jaar. Het leren is iets waar Iris al jaren mee knokt. Uit onderzoek blijkt…. ernstig dyslectisch. Dan blijkt ook het rekenen erg vast te lopen. Ik blijf zoeken naar hulp… Iris krijgt rekenhulp wat niet erg werkt maar wel veel energie kost. Iris en ik geven het weer op. Totdat ik de gouden tip krijg. We komen bij Sabine terecht. Zo fijn, goed maar vooral zo begripvol kijkt Sabine HOE leert Iris en WAT heeft Iris nodig.
  Eindelijk wordt Iris echt gezien, ze komt vooruit zoals zij het begrijpen kan!!! Op alle fronten is Sabine een top rekenjuf. De Duitse leermethode is zo gek nog niet!!

 18. Onze dochter van 11 jaar heeft altijd moeite gehad met rekenen. Ze werd er erg onzeker van en zag steeds meer tegen de toetsen op. Ze ging ook steeds meer achter lopen t.o.v. de kinderen uit haar klas. Sinds ze 1x in de week bij Sabine komt zie je haar met sprongen vooruit gaan en is ze in 1 jaar tijd al heel veel ingelopen. Ook is ze nu niet meer onzeker als ze een toets moet maken!
  Ze legt nu zelfs aan haar klasgenootjes uit hoe ze staartdelingen moeten maken☺

 19. mijn naam is Indy en ben elf jaar, ik heb een lichte vorm van Dyscalculie, met hulp van Juf Sabine gaat alles al een heel stuk makkelijker. Ze legt alles heel goed uit en is ook nog eens super aardig. Ik ben heel blij met haar manier van aanpak.

 20. Sabine is een hele goede juf. Ik leer veel van haar en de manier hoe ze uitlegt vind ik ook heel erg goed en ik onthou de reken manieren nu veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *